Home » Termice » Tratare aer

Tratare aer


Sa amelioram aerul pe care il respiram!

VORTICE
Vortice inseamna bunastarea spatiilor inchise. Poluarea aerului din interiorul cladirilor civile este o consecinta a prezentei omului si a activitatilor sale. Pentru sanatatea noastra este necesara ventilarea incaperilor, deci imbunatatirea calitatii aerului din mediile in care traim.
Vortice propune doua tipuri complete de produse pentru tratarea aerului: Seria Votronic si Depuro, purificatoare dotate cu un filtru care se poate inlocui, si seria Deumido, dezumidificatoare portabile disponibile in doua variante.
Purificatoarele de aer reprezinta solutia ideala in caz de alergie; elimina polenul, praful fin, bacteriile sau poluarea cu fum de tigara in situatiile in care nu se poate utiliza un ventilator.
Pentru imbunatatirea confortului acasa sau la serviciu, Vortice propune utilizarea unui dezumidificator portabil. Acesta elimina umiditatea acolo unde nu este posibila solutia ventilarii sau climatizarii.


TEKNOGEN
Unitatile de tratare a aerului Teknogen sunt special concepute atat pentru confort cat si pentru nevoi industriale. Carcasa exterioara este realizata din panouri tip sandwich bine izolat si profile din aluminiu pentru a evita transferul de energie in exteriorul unitatii cat si viceversa. Unitatile pot fi montate/demontate datorita asamblarii fara sudura a placilor si a ramei.


« inapoi