Produse termice

Recuperator de Caldura TEVHR

Recuperatoarele de caldura TEVHR (marca TEKNOGEN) sunt echipamente destinate reducerii costurilor legate de mentinerea unui climat optim in spatiile rezidentiale si comerciale prin recuperarea caldurii evacuata in vederea obtinerii confortului dorit.

În orice ambient există aer viciat cauzat de: praf, alergeni, acarieni, mucegaiuri, microorganisme, mirosuri, umiditate, monoxid de carbon etc. Pentru obținerea unui climat optim, acest aer trebuie evacuat.

Recuperatorul Teknogen realizează evacuarea concomitent cu introducerea aerului proaspăt în încăpere. În plus, aerul introdus este filtrat și corespunde parametrilor de confort interior, presetați de utilizator. În dotarea sistemului, un rol deosebit îl are schimbătorul de caldură Klingenburg, care recuperează parte din căldura aerului evacuat și o transferă aerului proaspăt introdus. În acest fel, se obțin:
- economii financiare din recuperarea de căldură,
- condiții optime ale climatului interior.

Certificarea Eurovent a schimbatorului de caldura in placi marca Klingenburg, ventiatoarele silentioase si cu eficienta energetica ridicata marca EBM, precum si obtinerea certificarilor TSEK si a marcajului CE sunt garantii solide, dovedite, ale calitatii si fiabilitatii acestor echipamente.

Pot fi adaugate, la cerere, elemente de incalzire suplimentare electrice sau cu apa calda, filtre, realizand astfel o automatizare completa, oferind utilizatorului confortul si controlul maxim cu ajutorul panoului de comanda cu afisaj cu cristale lichide de ultima generatie.

Pentru orice informatii suplimentare, materiale cu specificatii tehnice sau cereri de oferta,
va rugam sa contactati specialistii Diviziei HVAC
- pe email la: hvac@menatwork.ro
- pe telefon la nr: 021.5296.200 / 265 / 268.

Mai multe produse pentru ventilatie sau climatizare sunt disponibile in Magazin online ventilatie si climatizare.


Descarcati urmatoarele materiale disponibile:

PREZENTARE RECUPERATOR DE CALDURA TEVHR
CURBE DE FUNCTIONARE RECUPERATOR DE CALDURA TEVHR
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Recuperator de Caldura TEVHR a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi