Home » Viticultura si agricultura » Folii & Plase din Polietilena

Folii & Plase din Polietilena


Categorii viticultura si agriculturaPlasele si foliile comercializate de Menatwork Est Prefabricate sunt produse din materiale atent selectionate, de prima clasa, pentru a garanta constant caracteristicile si durabilitatea lor.

Aceste plase si folii nu contin plumb sau alte metale grele, sunt non-toxice si 100% bio-degradabile, pentru a asigura siguranta muncitorilor, a consumatorilor, dar si a mediului inconjurator.

Produsele sunt fabricate in conformitate cu exigentele impuse de standardele si normele europene, satisfac cele mai riguroase exigente de exploatare si ofera un grad ridicat de calitate, o rezistenta de lunga durata si un raport favorabil calitate-pret.

La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.


« inapoi