Home » Viticultura si agricultura » Plase Crestere Controlata
Produse viticultura si agricultura

Plasa Crestere Controlata - Black Cover

Plasa de crestere controlata pentru culturi Black Cover este cea mai comuna si mai traditionala din gama ei.

Plasa Crestere Controlata este de culoare neagra, impermeabila si are rolul de a mentine umiditatea din pamant si in acelasi timp, de a impiedica cresterea buruienilor, acestea fiind private de lumina si apa, ceea ce ar favoriza cresterea lor.

Pentru utilizare, folia se asterne pe solul pregatit si se taie in forma de cruce in locul unde vor fi plantate rasadurile sau florile. Pentru o fixare usoara la sol, se folosesc accesoriile Tenax corespunzatoare. Plasa Black Cover grabeste cresterea culturilor.

Caracteristici:

- culoare: negru;
- material: polietilena, 50 microni.
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Plasa Crestere Controlata - Black Cover a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.


Produse viticultura si agricultura

Plasa Crestere Controlata - Green Cover

Plasa Crestere Controlata Tenax Green Cover este o plasa profesionala, rezistenta la rupere, fiind ideala pentru pante si locuri abrupte, sol inegal, acolo unde sunt prezente pietre ascutite sau reziduuri de lemn.

Plasa Green Cover este tesuta din polipropilena, de culoare verde, cu rezistenta UV, permeabila, folosita pentru mulcire si controlul buruienilor.

Este perfecta pentru realizarea gardurilor vii, a potecilor, covoare de flori sau plante, ori plantarea copacilor de-a lungul cailor.

Caracteristici:

- Ø 0.20 X 2.0m + 23.00 kg/rola;
- material: polipropilena (PP);
- greutate: 105 gr/mp;
- dimensiuni: 2.1 x 100 m;
- culoare: verde.
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Plasa Crestere Controlata - Green Cover a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.


Informatii Suplimentare

La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate; personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Informatii Suplimentare a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi