Home » Viticultura si agricultura » Plase Protectie Culturi
Produse viticultura si agricultura

Plasa protectie culturi - Ortoclima

Plasa de protectie culturi Ortoclima destinata pentru protectia si cresterea culturilor, este un tesut din polietilena, permeabil si usor (17g/mp), care asezat pe structura plantelor, mentine caldura si anticipeaza procesul de crestere.

Ortoclima este o plasa de protectie recomandata pentru protejarea plantelor sau arborilor tineri impotriva schimbarilor bruste de temperatura, ideala pentru cresterea abundenta a culturilor de camp, cum ar fi salata, fasolea, pepenii, dar si a plantelor sau florilor de gradina, fara a inhiba procesele naturale biologice.

Plasa de protectie culturi este o plasa microporoasa, netesuta, fabricata din polietilena, de culoare alba.

Caracteristici:
• rezistenta si usoara;
• stabilizata UV;
• permeabilitate pentru lumina de pana la 90%.

Drept urmare a caracteristicilor sale fizice si structurale, plasa de protectie Tenax Ortoclima ofera cele mai bune rezultate in aplicare si performanta. Este benefica pentru toate culturile care au nevoie de protectie impotriva inghetului, vantului, schimbarilor bruste de temperatura, ploii si anumitor paraziti,
Ideala pentru utilizarea de catre fermierii ecologici, acesta poate fi utilizata fie peste culturile de camp, fie in sere pentru protectia legumelor si florilor de frig pe timp de noapte.

Detalii tehnice:
- Ø0.20X1.0m + 14.00kg/rola;
- culoare: alb;
- greutate: 17 g/mp;
- material: polipropilena.


Fisa Tehnica Plasa de Protectie Culturi - Ortoclima
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Plasa protectie culturi - Ortoclima a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.


Produse viticultura si agricultura

Plasa Antigrindina - Defender

Plasele de gradina TENAX DEFENDER reprezinta solutia ideala in protejarea culturilor impotriva grindinei.

Plasele antigrindina ofera cea mai buna protectie pentru fructe si boboci, totodata permitand luminii, umiditatii si aerului sa patrunda, pentru a produce recolte sanatoase si abundente.

Plasa de protectie culturi Defender este o plasa tesuta, ideala pentru gradini de legume si livezi, protejand culturile impotriva pagubelor cauzate de grindina, de la semanat pana la recoltare.

De asemenea, poate fi folosita ca protectie impotriva pasarilor sau contra inghetului, cristalele de gheata aparand pe plasa, mai degraba decat pe culturi.

Caracteristici:

- Culoare: verde;
- Dimensiune rola: 2 x 50 m;
- Dimensiune ochi: 7 x 8 mm;
- Garantie: 5 ani;
- Tip Material: polietilena.

Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Plasa Antigrindina - Defender a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.


Informatii Suplimentare

La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate; personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Informatii Suplimentare a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi