Home » Viticultura si agricultura » Plase Zincate
Produse viticultura si agricultura

Plasa Impletita din Sarma Zincata - Griplas

Plasa de sarma GRIPLAS, este realizata din fire de otel galvanizat, care formeaza o retea impletita de ochiuri patrate si are ca avantaj gradul mare de flexibilitate, obtinut datorita caracteristicilor tesaturii firelor care compun reteaua.

Plasa zincata impletita reprezinta cel mai potrivit produs la exigentele celor ce cauta solutii tehnice eficiente si economice, in acelasi timp. Acest produs este destinat realizarii de imprejmuiri, atat in domeniul constructiilor, cat si in sectorul agricol. Totodata este recomandat si pentru terenurile dificile.

Dimensiunea standard a ochiurilor este de 50 mm x 50 mm, dar la cerere se pot produce plase cu dimensiunea (ochiurilor sau a firelor) diferita de cea standard.

Produsul este disponibil in role de 10 m ┼či 25 m cu extremitatile protejate cu capace speciale de polietilena si comercializat la paleti (9 role/palet).Fisa Tehnica Plasa Zincata Impletita - Griplas
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Plasa Impletita din Sarma Zincata - Griplas a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.


Informatii Suplimentare

La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Informatii Suplimentare a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi