Produse viticultura si agricultura

Tutori

Stalpii Tutori (TTR) sunt elementele metalice care ghideaza lastarii tineri in perioada de crestere, pana la inaltimea de trecere catre stalpii intermediari, prin prindere (legare).

Pentru eficienta plantarii puietilor, se recomanda instalarea tutorilor (h=110-120 cm) la distante (80-100 cm) si adancimi (10-20 cm) conforme cotelor proiectate.

Stalpii tutori sunt fabricati din profile rotunde de otel zincat (ǿ=6 mm sau 0.8 mm).

Rolul tutorului este foarte important in procesul de dezvoltare a plantei, deoarece nu ii permite balansarea in vant; in acest mod, lastarii vor creste drepti.
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Tutori a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.


Produse viticultura si agricultura

Date contact

Sistemele de palisare viticole beneficiaza, la cerere, de suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Pentru informatii tehnice complete, aveti la dispozitie prezentarea acestor produse prin descarcarea materialului: Rowine
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Date contact a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi