Home » Ceramice si Pardoseli

Ceramice, Pardoseli de interior & exterior, Adezivi si solutii tehnice speciale

Ceramice si pardoseliSa te simti bine in propria locuinta, sa iti personalizezi ambientul la stilul de viata . . . . nu mai este o problema si nici o filosofie.

Dintre cele mai in voga stiluri sunt suprafetele high glossy, decorurile de piatra naturala, marmura uni, granitul clasic, esentele exotice, dar si lemnul provenit din origini cat se poate de nobile.

Disponibile intr-o varietate nelimitata de combinatii cromatice, forme, linii, dimensiuni, texturi, inserturi metalizate, motive geometrice sau florale, elementele ceramice decorative sunt, in acest sens, surse nesecate de inspiratie.

Parchetul laminat si cel stratificat reprezinta solutii pentru acoperirea pardoselii pe termen mediu, insa parchetul stratificat este mai rezistent in timp, fiind o varianta "mai subtire" a parchetului masiv.

Indiferent de dimensiuni, baia trebuie sa fie functionala si confortabila. Lacas de "purificare" corporala si relaxare mentala, aceasta zona devine prin intermediul designului de interior si un loc de evadare imaginara. Mobilierul, lavoarul, politele suspendate, accesoriile cromate, oglinda sau micile decoratiuni dau nota finala pentru originalitate si accentueaza identitatea.

Pentru baile in tendinte exclusiviste, obiectele sanitare provin din colectii unicat cu design inovator, iar mobilierul rafinat este prelucrat din esente rare, sub semnul designului sofisticat, cu linii deosebite, ca o broderie baroca.

Nu uitati sa acordati o atentie deosebita si materialelor auxiliare, cum ar fi chiturile si adezivii (cu sau fara aditivi in functie de tipologia suprafetei), astfel incat montarea finisajelor si decoratiunilor sa se realizeze pe masura asteptarilor.


Pentru informatii suplimentare (tehnice si comerciale), comenzi ferme de achizitie sau cereri de produse speciale, va rugam sa ne contactati.

Divizia Ceramice & Sanitare
☎ Telefon: (004) 021.5296.200; 021.5288.334
✉ E-mail: ceramice@menatwork.ro; office@menatwork.ro.

Divizia Pardoseli
☎ Telefon: (004) 021.5296.200; 021.5296.231
✉ E-mail: pardoseli@menatwork.ro; office@menatwork.ro.

Va asteptam si va MULTUMIM ca ne sunteti mereu aproape.

« inapoi