Home » Grup Menatwork

Organigrama Grupului de firme MENATWORK

Prezent pe piata materialelor de constructii din 1994, GRUPUL MENATWORK si-a extins functionarea in aproape toate ramurile acestei industrii, devenind unul dintre principalii producători şi distribuitori de materiale prefabricate pentru amenajări de interior şi exterior din România şi chiar din Sud-Estul Europei, in anumite arii de activitate.

Structura GRUPULUI MENATWORK este constituită în așa fel încât să se obțină concomitent flexibilitatea unei societăţi mici și puterea uneia mari. De fapt, societăţile grupului având dimensiuni medii, sunt în măsură să se adapteze rapid la mediul de afaceri şi la cerinţele pieţei, putând furniza soluţii complete chiar și pentru clienţii privaţi.

Chiar dacă firmele componente sunt de mici sau medii dimensiuni, prin apartenența la GRUPUL MENATWORK, acestea beneficiază de puterea de negociere tipică marilor companii, și, prin urmare, de capacitatea de menținere a prețurilor competitive.

De asemenea, prin sinergia generată între societăţile GRUPULUI MENATWORK, acestea sunt în măsură să se ocupe şi de proiecte complexe, care necesită competenţe superioare şi specializări specifice.

1) SOCIETATI de PRODUCTIE

   
   

sc VEM PROIECT LIGHTING srl, 2011

ÎNFIINȚARE:
Societatea VEM PROIECT LIGHTING S.R.L. a fost infiintata in anul 2011 la Bucuresti (România) si se identifica in mediul de afaceri cu nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J23/2779/2011, cod unic de inregistrare fiscala: RO 29252723.

PROFIL COMPANIE:
Societatea VEM PROIECT LIGHTING este specializată în producția aparatelor profesionale de iluminat pentru interior şi exterior, pe care le comercializează împreună cu alte materiale și echipamente pentru instalaţii electrice.

sc QUATTRO PAVIMENTE TEHNICE srl, 2005

ÎNFIINȚARE:
Societatea QUATTRO PAVIMENTE TEHNICE SRL a fost infiintata in anul 2005 la Bucuresti (România) si se identifica in mediul de afaceri cu nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J23 / 1196 / 2005, cod unic de inregistrare fiscala: RO 17712070.

PROFIL COMPANIE:
QUATTRO PAVIMENTE TEHNICE este specializata în producţia, furnizarea și instalarea sistemelor de pardoseli tehnice suprainaltate, bazate pe doua familii de panouri modulare: din PAL si din sulfat de calciu (600X600mm), finisate cu sortimente variate de materiale (PVC, laminat plastic antistatic, linoleum, cauciuc, mocheta, lemn natural, gresie ceramica, granit, marmura, aluminiu, tabla zincata) si montate pe structura metalica portanta reglabila.

sc CARSON EST srl, 2007

Grup Menatwork
   
   

ÎNFIINȚARE:
Societatea CARSON EST SRL a fost infiintata in anul 2008 la Bucuresti (România) si se identifica in mediul de afaceri cu nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J23/422/2008, cod unic de inregistrare fiscala: RO 23290876.

PROFIL COMPANIE:
CARSON EST produce structura portabilă din oţel necesară instalării pardoselilor tehnice supraînălţate, și are ca principal client, societatea Quattro Pavimente Tehnice, care furnizează pieței: sistemul complet de pardoseli tehnice supraînălţate (structură metalică și panouri).

sc PROMETAL srl, 2006

ÎNFIINȚARE:
Societatea PROMETAL SRL a fost infiintata in anul 2006 la Bucuresti (România) si se identifica in mediul de afaceri cu nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J23/1396/2006, cod unic de inregistrare fiscala: RO 16548361.

PROFIL COMPANIE:
Societatea PROMETAL este specializata in producția si distribuția de panouri metalice modulare (standard si speciale) pentru realizarea sistemelor de plafoane suspendate, dar şi în producția de trape metalice de vizitare pentru sistemele gips-carton, acoperiri metalice și finisaje din metal destinate placării faţadelor ventilate de exterior.

sc METAL WORK INDUSTRY srl, 1994

ÎNFIINȚARE:
Societatea METAL WORK INDUSTRY a fost infiintata in anul 1994 la Bucuresti (România) si se identifica in mediul de afaceri cu nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J40/10646/2013, cod unic de inregistrare fiscala: RO 6549637.

PROFIL COMPANIE:
Principala societate de producţie a Grupului Menatwork, precum şi unul dintre cei mai importanţi producători de articole metalice pentru construcţii din Europa de sud-est, METAL WORK INDUSTRY este una dintre societăţile care au contribuit la formarea pieţei de profil în România, ajungând să dețină până la 25% din cota de piaţă şi continuă să dețină un important statut în branșa naţională.

2) SOCIETATI de COMERT & DISTRIBUTIE

   
   

sc ALL4VENTILATION srl, 2010

ÎNFIINȚARE:
Societatea ALL4VENTILATION S.R.L. a fost infiintata in anul 2011 la Bucuresti (România) prin transformarea departamentului HVAC din Grupul Menatwork (activ pe piaţa națională din 1994) în societate autonomă si se identifica in mediul de afaceri cu nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J23/185/28.01.2011, cod unic de inregistrare fiscala: RO 27958006.

PROFIL COMPANIE:
ALL4VENTILATION este societatea Grupului Menatwork specializată în distribuția instalaţiilor de ventilaţie, încălzire, climatizare şi a echipamentelor de tip HVAC pentru realizarea confortului termic ambiental în orice tip de edificiu: comercial, industrial, rezidenţial, birouri, medical, sportiv etc. Instalaţiile HVAC sunt de ultimă generaţie, caracterizate print-un raport optim calitate / preţ.

sc ARCA STUDIO CONSTRUCT srl, 2012

Grup Menatwork
   
   

ÎNFIINȚARE:
Societatea ARCA STUDIO CONSTRUCT S.R.L. a fost infiintata in anul 2012 la Bucuresti (România) si se identifica in mediul de afaceri cu nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J23/924/2012, cod unic de inregistrare fiscala: RO 30046530.

PROFIL COMPANIE:
ARCA STUDIO CONSTRUCT este societatea care comercializează produsele fabricate în firmele de producţie ale Grupului Menatwork, dar şi cele provenite din import,
de la renumiti producatori internationali.
Totodata, ARCA STUDIO CONSTRUCT este specializată
la punerea in opera a materialelor pentru constructii, prin lucrări de amenajare și finisare a spațiilor de interior & exterior (comerciale, rezidentiale, de birouri, tehnice, medicale, hoteliere etc).

FILIALE:
Bucuresti, Cluj-Napoca, Bacau, Constanta, Craiova.

sc INSULA ENERGIEI srl, 2008

Grup Menatwork
   
   

ÎNFIINȚARE:
Societatea INSULA ENERGIEI S.R.L. a fost infiintata in anul 2008 la Bucuresti (România) si se identifica in mediul de afaceri cu nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J23/837/2008, cod unic de inregistrare fiscala: RO 23522054.

PROFIL COMPANIE:
Societatea INSULA ENERGIEI S.R.L. este specializată in:
servicii de comert online cu materiale de constructii, instalatii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior, prin intermediul platformei dedicate ecommerce: www.eMenatwork.ro;

servicii suport către societăţile din GRUPUL MENATWORK, cu personal specializat.

sc SVELT PROFESIONAL srl, 2004

ÎNFIINȚARE:
Societatea SVELT PROFESIONAL S.R.L. a fost infiintata in anul 2004 la Bucuresti (România), împreună cu partenerul italian Svelt Spa (1964, Bergamo - Italia), ce a contribuit cu propriile competenţe şi experienţe, la fondarea companiei în România, care se identifica in mediul de afaceri cu nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J23/816/2007, cod unic de inregistrare fiscala: RO 16965458.

PROFIL COMPANIE:
Proiectată să funcţioneze în sectorul marilor lanţuri de distribuţie organizată DIY, societatea SVELT PROFESIONAL S.R.L. este specializată să distribuie și să comercializeze peste 200 tipuri de produse destinate lucrului la înălţime.

sc MENATWORK PM srl, 2004

Grup Menatwork
   
   

ÎNFIINȚARE:
Societatea MENATWORK PM a fost infiintata in anul 2004 la Chişinău în Republica Moldova, prin asocierea societății Menatwork Est Prefabricate cu antreprenori locali si se identifica in mediul de afaceri prin cod de înregistrare fiscală: 1004601000044 și cod TVA: 0402632. În acest an, societatea MENATWORK PM aniversează 10 ani de activitate.

PROFIL COMPANIE:
Specializată să distribuie materiale prefabricate de construcții, amenajări și finisaje pentru amenajări de interior şi exterior, societatea MENATWORK PM este organizată din punct de vedere funcțional în trei divizii comerciale.

3) SOCIETATI de SERVICII

   
   

sc GRUP MENATWORL srl, 2002

ÎNFIINȚARE:
Societatea GRUP MENATWORK S.R.L. a fost infiintata in anul 2002 la Bucuresti (România) si se identifica in mediul de afaceri cu nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J23/2546/2010, cod unic de inregistrare fiscala: RO 14852401.

PROFIL COMPANIE:
Societatea GRUP MENATWORK S.R.L. este holding-ul grupului, care deţine, direct sau indirect, acțiuni (părți sociale) în toate societăţile și are rolul strategic de a coordona dezvoltarea domeniilor de activitate la nivel de grup.