Home » Materiale de constructii

Materiale de Constructii, amenajari & finisaje pentru interior si exterior

Materiale de constructiiLucrarile de amenajare, renovare si finisare pentru interiorul si/sau exteriorul unei cladiri, sunt cele mai dinamice executii din sectorul constructiilor.

O atmosfera echilibrata, confortabila, relaxanta, un stil architectural personalizat si rafinat, sunt indicii importante inca de la initierea proiectarii. De preferat sa stim ce ne place si ce vrem sa facem in spatiile supuse compartimentarii, extinderii, renovarii, amenajarii, finisarii etc.

Indiferent de destinatia finala a cladirii (hotelier, medical, comercial, industrial, rezidential, de birouri etc), succesul oricarei aplicatii depinde de mai multi factori, cum ar fi:
calitatea materialelor folosite;
respectarea regulilor de baza la punerea in opera;
respectarea indicatiilor producatorului;
experienta in domeniu a echipei de montaj;
armonia cu mediul inconjurator.

La proiectele de anvergura, puteti beneficia de consilierea specialistilor MENATWORK in alegerea celor mai potrivite solutii, cunoasterea celor mai noi trenduri in materie de amenajari si finisaje de interior si de exterior.

Oferta completa de produse si materiale pentru constructii, instalatii si amenajari de interior & exterior, disponibile in cadrul societatilor comerciale din Grup Menatwork, poate fi lecturata in brosura: Game Produse GRUP MENATWORK.


Pentru informatii suplimentare (tehnice si comerciale), comenzi ferme de achizitie sau cereri la produse speciale, va recomandam sa ne contactati la Divizia Materiale de Constructii & Edilitare:
☎ Telefon: (004) 021.5296.200; 021.5296.255;
✉ E-mail: constructii@menatwork.ro; info@menatwork.ro.

Va asteptam si va MULTUMIM ca ne sunteti mereu aproape.


« inapoi