OFERTE SPECIALE

Promotii ceramice si pardoseliIn acesta sectiune, va facem cunoscuta implicarea si dedicatia noastra in ceea ce priveste fidelizarea clientilor si satisfacerea celor mai exigente cereri in domeniul placarilor ceramice, pardoselilor si adezivilor, destinate amenajarilor de interior & exterior, la orice tip de proiect: comercial, industrial, arhitectural, rezidential, medical, educational, sportiv etc.

A fi atractiva, o oferta nu inseamna doar sa afiseze preturi mici.

Pentru noi, specialistii Menatwork, atractivitatea unei oferte comerciale sau a unui pachet merceologic, rezida din conjugarea unor valente importante, precum:
- standardul superior de calitate al marfurilor;
- exclusivitatea marcilor din portofoliul;
- nivelul ridicat de tehnicitate al produselor;
- inovatii constructive ori functionale, brevetate la nivel mondial;
- unicitatea articolelor merceologice;
- reducerea costurilor de consum si intretinere;
- echilibrarea raportului calitate-pret;
- imbunatatirea serviciilor suport (pre & post-comerciale): consiliere, vanzare, logistica si transport, instalare si montaj, intretinere, service etc.

Solutii de calitate pentru constructii de calitate ! Aceasta este deviza noastra functionala, iar in acest sens tinem pasul cu tehnologia si functionam in spiritul auto-perfectionarii, astfel incat sa avem capacitatea de a genera solutii potrivite exigentelor si obiectivelor Dumneavoastra.

Pentru a cunoaste cele mai atractive oferte merceologice din grupa Ceramice, Pardoseli, Adezivi, va sugeram urmatoarele:
contactati Divizia Ceramice & Pardoseli:
Telefon: 021.5288.334 / 021.5296.231;
Email: info@menatwork.ro;

vizitati magazinul online: www.eMenatwork.ro cu orar de Luni pana Vineri (09:00 – 18:00):
Telefon: 0372.725.725;
Email: contact@eMenatwork.ro


Va asteptam si va multumim ca ne sunteti aproape !!!

« inapoi